Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku, pragniemy wszem wobec i każdemu z osobna życzyć przepięknych Świąt, suto zastawionego stołu i całej góry prezentów pod choinką!
Banalne? Może i banalne, ale dla nas chwilowo nieosiągalne… Prosimy, doceńcie więc pierniczki, pirogi z kapustą, kompot z suszu czy sernik! Bo „u nas” w Tajlandii, jak to śpiewał Gintrowski „nie będzie grzybów w świątecznym barszczu (…) nie będzie klusek z makiem i kutii, będzie chleb i herbata.” Nie, nie narzekamy ale w te dni z nostalgią wspominamy nasze tradycyjne świąteczne potrawy.
A na Nowy Rok życzymy Wam przede wszystkim niewyczerpanej energii do realizowania własnych marzeń i odwagi do podążania swoją drogą. Życzymy wewnętrznego spokoju i poukładania spraw wszelkich. A na koniec 2012 roku niech każda i każdy z Was powie: to był świetny czas, niech takie i jeszcze lepsze będą kolejne lata!
To są nasze życzenia dla Was. A nasze życzenia dla nas poleciały w liście do Świętego Mikołaja (w galerii).